Bakkie doen?

Wat is de beste manier om met mensen in gesprek te gaan? Gewoon een kop koffie drinken en op een ontspannen manier bespreken wat er (eventueel) beter kan.

De VVD heeft vorig jaar een mooie oude truck aangeschaft die met veel ouderwets handwerk door leden van de partij is omgevormd tot de ‘Bakkie doen – truck’. In de afgelopen maanden is de truck veel in het land te zien geweest inclusief een aantal keren in de gemeente Ede. Het is de bedoeling dat hij nog een paar keer in Ede gaat komen in aanloop naar de komende Gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ben zelf ook op diverse plekken in Nederland aanwezig geweest bij het ‘bakkie doen’ en vond het altijd een erg prettige manier om gesprekken te voeren. Nog even los van de (gratis) goede koffie (waar ik ook niet genoeg van kan drinken)…

Graag zou ik de komende tijd vaker een kop koffie willen drinken met inwoners, ondernemers, (belangen)verenigingen en instellingen. Wilt u mij iets meegeven voor de komende verkiezingen, dan kom ik graag langs voor een bak koffie!

Nodigt u mij uit? koffie@bartomlo.nl 

Geef een antwoord