Gekozen!!

Het is gelukt! Ik mag de VVD in Ede vertegenwoordigen in de gemeenteraad en heb er ontzettend veel zin in! Dank aan alle 440 stemmers die mijn hokje op het stembiljet hebben ingevuld. Wat een eer!

De VVD heeft vier zetels behaald bij de afgelopen verkiezingen. Ik had stiekem toch wel gehoopt op een vijfde zetel, maar dat is helaas niet gelukt. Wel hebben we de zetel terugveroverd die we de afgelopen periode kwijt waren geraakt door het vertrek van Alexander Vos de Wael, dus laten we het maar positief bekijken.

In de komende dagen/weken ga ik met onze lijsttrekker Hester Veltman, namens de VVD, de coalitieonderhandelingen voeren. Een spannend proces waarbij wij insteken op deelname aan het college. Hopelijk is het ons gegund en ik ben er van overtuigd dat we een stabiel onderdeel kunnen vormen van het bestuur van Ede de komende vier jaar. We gaan het zien!

Als volksvertegenwoordig wil ik er voor alle Edenaren zijn, dus bel/mail mij vooral als ik iets voor uw straat, wijk, dorp kan betekenen. Ik kom graag op de koffie!

Geef een antwoord