Gekozen

Het is gelukt! Ik mag de VVD in Ede weer vertegenwoordigen in de gemeenteraad en heb er ontzettend veel zin in! Dank aan alle 304 stemmers die mijn hokje op het stembiljet hebben ingevuld. Wat een eer!

De VVD heeft twee zetels behaald bij de afgelopen verkiezingen. Een teleurstellend resultaat en zeker geen beloning voor de inspanning die we de afgelopen vier jaar hebben geleverd. Maar goed, de kiezer heeft gesproken en we gaan ervoor zorgen dat we de komende jaren een (nog) herkenbaarder geluid laten horen en laten zien dat wij echt in staat zijn iets te verbeteren voor alle Edenaren.

Bij de eerste fractievergadering ben ik weer herkozen als fractievoorzitter en in de komende dagen/weken ga ik met onze lijsttrekker Hester Veltman, namens de VVD, de coalitieonderhandelingen voeren. Een spannend proces waarbij ons uiteraard bescheidenheid past na de uitslag van 17 maart. Natuurlijk denk we dat we als partij een goede toevoeging kunnen zijn aan een nieuw college, maar dat is eerlijk gezegd aan de andere partijen. We gaan het zien!

Als volksvertegenwoordig wil ik er voor alle Edenaren zijn, dus bel/mail mij vooral als ik iets voor uw straat, wijk, dorp kan betekenen. Ik kom graag op de koffie!

Geef een reactie